Allerlaatste dichterspodium in Werkendam

Foto: Archief
23 september 2022, 20:49
Verlopen

WERKENDAM - Sinds Corona is het nog steeds moeilijk om publiek bij een evenement te krijgen. Dat wordt niet alleen opgemerkt bij het Werkendamse dichterspodium, maar overal in de culturele sector. 

Het Nederlands Dichterspodium zal gaan stoppen. Op 4 oktober wordt het laatste dichterspodium georganiseerd na dik tien jaar. Organisator Marcel Vaandrager geeft aan dat bezoekers wegblijven. Hij geeft aan dat sinds corona het nog steeds moeilijk is om publiek bij een evenement te krijgen. De organisatie heeft gemiddeld 40 bezoekers nodig om uit de kosten te komen, maar dat is afgelopen edities niet gelukt.

Daarnaast heeft de huidige locatie van het dichterspodium, Het Baken in Werkendam, aangegeven binnen afzienbare tijd te gaan verbouwen. Het dichterspodium zou daardoor opnieuw opzoek moeten gaan naar een nieuwe locatie. Op 4 oktober vindt daarom de laatste avond van Het Nederlands Dichterspodium in Werkendam plaats. Mensen die willen deelnemen aan het open podium kunnen een e-mail sturen naar m.vaandrager@hetnet.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl