Komen de lekkerste gehaktballen uit Hank?

Foto: Facebookpagina Ron de Kwant
24 september 2022, 05:43
Verlopen

HANK - Misschien komt de lekkerste bal gehakt van Nederland dit jaar uit Hank. Keurslagerij Ron de Kwant uit Hank is namelijk genomineerd in de verkiezing van de Lekkerste Bal Gehakt van 2022.

De Kwant stond de laatste jaren al vaker in de finale. Dit jaar hoopt hij de verkiezing écht te winnen. Maar, zo zegt hij zelf, de concurrentie is moordend. En van de tien finalisten komen er maar liefst vier uit Noord-Brabant.

Wat daar de reden van is, weet De Kwant niet. Misschien is het de bourgondische inslag van de Brabanders. Of de gehaktballen van Ron de Kwant dit jaar het meest in de smaak vallen, weten we op 5 oktober. Dan is de prijsuitreiking tijdens de slagersvakbeurs in Utrecht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl