Jungle-expert in de klas op Verschoorschool

Foto: Rianne Crielaard
27 september 2022, 09:43
Verlopen

SLEEUWIJK - In de onderbouw van de Verschoorschool in Sleeuwijk zijn de kinderen helemaal in de ban de jungle.

Door middel van een spannende verhaallijn van hun rekenvriendje Semsom die op avontuur is gegaan naar de jungle, leren en spelen de kinderen over de jungle. Natuurlijk is er van alles te leren in boeken, filmpjes en spelenderwijs, maar het meest leren de kinderen toch van iemand die echt in de jungle is geweest en oog in oog heeft gestaan met wilde dieren in de jungle.

Daarom werd fotograaf Marco de Paauw van Wildlife Images uitgenodigd om de kinderen te vertellen hoe je kunt overleven in de jungle, wat je allemaal mee moet nemen naar de jungle en welke dieren je er kunt tegenkomen. Ook heeft Marco prachtige foto’s laten zien van verschillende dieren en konden er allerlei vragen gesteld worden. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl