Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
27 september 2022, 09:59
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De winkelruimte van de tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg is weer geheel aangevuld met nieuwe tweedehandsboekenvoorraad.

Vrijwilligers Dirk en Nel zijn weer helemaal klaar om u te ontvangen op zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 12.00 uur aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Op de 3de etage van aanleuncomplex Munnikenstate.

Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers en nog veel meer. De vrijwilligers Dirk en Nel ontmoeten u graag. Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos via 0416-698400 of mailen b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl