Voltena vrienden-, familie- en bedrijventoernooi

Foto: Archief
27 september 2022, 09:48
Verlopen

WERKENDAM - Volleybalvereniging Voltena organiseert op 7 oktober weer een editie van hun vrienden-, familie- en bedrijventoernooi. De vereniging is op zoek naar leuke en enthousiaste teams die er een gezellige en sportieve avond van willen maken.

Teams bestaande uit minimaal zes personen strijden om een aantal mooie prijzen. Naast het sportieve gedeelte is er ook veel ruimte voor gezelligheid en voor bedrijven kan het een mooie gelegenheid zijn om de collegiale banden te versterken. Tussen de wedstrijden door zijn er hapjes en drankjes te nuttigen en de avond wordt afgesloten met een loterij.

Wilt u meedoen, stuur dan uiterlijk woensdag 5 oktober een mail naar supportteam@voltena.nl en vermeld daarin uw bedrijfsnaam of teamnaam. De inschrijfkosten bedragen €45,- per team en worden betaald door middel van een betaalverzoek. Betalen kan niet op de toernooidag zelf. Op die dag kunnen teams zich melden tussen 19.00 en 19.15 uur, waarna het toernooi begint om 19.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl