Bijeenkomst ten behoeve van project Hospice Altena

Foto: Archief
29 september 2022, 21:11
Verlopen

SLEEUWIJK/ALMKERK - Stichting Hospice Altena hoopt een low-care hospice te realiseren, een kleinschalig bijna-thuis-huis omgeven door groen, waar de wensen van de bewoners centraal staan.

Op 7 oktober organiseert de stichting een bijeenkomst op Golfpark Almkreek om de onderlinge verbondenheid en voortgang van het project te bevorderen. In de ochtend gaat een vaste kern betrokkenen interactief aan de slag. Vanaf 15.30 uur arriveren zo’n 125 genodigden, waaronder vrijwilligers, huisartsen uit de regio, donateurs, journalisten en andere waardevolle contacten. Na het inhoudelijke deel met sprekers volgt er een borrel. Tussendoor is de maquette te bekijken en zijn er audioverhalen te beluisteren die gaan over liefhebben en loslaten.

De bedoeling is dat in december de bouwplannen technisch gereed zijn en de verdere uitwerking begint. Zodra er genoeg financiële steun is en de gebruikelijke procedures zijn doorlopen, gaat de eerste paal hopelijk begin 2023 de grond in.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl