‘Mijn Huis op Maat’ voor een persoonlijk woonadviesrapport

Foto: Archief
29 september 2022, 21:04
Verlopen

ALTENA - De meeste mensen zullen, wanneer ze ouder worden, gewoon blijven wonen in hun huidige woning. Door veranderde regelgeving bestaat het verzorgingshuis niet meer. Er zijn veel slimme en (vaak) kleine oplossingen waarmee u uw woning kunt verbeteren.

De vrijwillige woonscanner van Trema Welzijn checkt samen met u uw woning en noteert na afloop de verbeterpunten van uw woning in een persoonlijk woonadviesrapport. U kunt daarna zelf aan de slag om slimme en (vaak) kleine oplossingen te realiseren of er een professional bij halen, zodat uw huis zo lang mogelijk uw thuis kan blijven. 

Vraag nu een gratis woonscan aan. Dit kan via Trema Welzijn bij Sarina Scherff via telefoonnummer 0183-40 84 44 of per e-mail via sarina.scherff@trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl