Tijdens een wandeling in gesprek over de eiwittransitie

Foto: Pixabay
29 september 2022, 20:53
Verlopen

ALTENA - Tijdens de Dutch Food Week, van 8 tot 15 oktober, organiseert Toekomstgesprekken Altena een duurzaamheidswandeling in het voedselbos van Altena.

Iedereen die mee wil schrijven aan het verhaal van Altena is welkom. Wijnand Veth en Henk Schouten gaan kort in op twee vragen: ‘Waarom is de eiwittransitie in Altena nodig? En wat kunnen inwoners doen?’ Aansluitend gaan deelnemers in drietallen wandelen en nader in op de vraag: ‘Hoe zorgen we voor een eerlijke boterham voor de deelnemende boer?’

Na afloop worden de verhalen gedeeld en is er een gratis lunch voor de wandelaars. De wandeling wordt georganiseerd op 15 oktober 2022 vanaf 10.30 uur. Aanmelden en meer informatie via www.toekomstgesprekken.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl