ZVDO’74 wint net niet

Foto: ZVDO'74
29 september 2022, 20:56
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag speelde ZVDO’74 tegen Aegir uit Eindhoven. De laatste keer eindigde het in een gelijkspel. Nu de taak om uit deze wedstrijd wel drie punten te halen.

Een volle tribune zag hoe ZVDO’74 het eerste balbezit had. De eerste periode ging gelijk op en eindigde in 3-3. De tweede periode kwam de thuisploeg helaas niet tot scoren. Aegir daarentegen wist tweemaal te scoren. Het begin van de tweede helft, de derde periode, werd er veel gezwommen aan beide kanten. Het was veel heen en weer bewegen zonder resultaat. Alleen Aegir kon één keer scoren.

Met 3-6 gingen de spelers de laatste periode in. De Andelse heren kregen van nieuwe coach en trainer Hans Bak te horen dat het nog mogelijk was te winnen. Jan-Willem Vaneker en Emiel Goedel volgden dit advies en zetten de stand op 6-6. Helaas scoorde Aegir nog uit een laatste zucht. De drie punten zijn verdiend naar de gastploeg gegaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl