Winterdienstregeling Riveer per 1 oktober

Foto: Archief
1 oktober 2022, 05:44
Verlopen

REGIO - Sinds 1 oktober start de winterdienstregeling bij Riveer. Dit betekent onder andere dat hun voet- en fietsveren rondom Gorinchem en het autoveer Aalst-Veen niet meer op zondag varen. Daarnaast is er geen vaste dienstregeling meer naar Slot Loevestein en Fort Vuren.

Met het ingaan van de wintertijd gaat het veer Aalst-Veen een uur korter varen. Dit betekent dat de veerpont per 1 november tot en met maart tot 19.50 uur vaart. Van april tot en met oktober vaart dit veer tot 20.50 uur.

Van oktober tot en met april wordt er niet op zondag gevaren tussen Aalst en Veen en tussen Gorinchem en Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. Als alternatief kan op zondag de watertaxi gereserveerd worden, hoewel deze niet beschikbaar is voor Aalst-Veen. Vanaf oktober vaart Riveer ook geen vaste dienstregeling meer naar Slot Loevestein, maar er is wel een watertaxi-actie, te vinden op https://www.riveer.nl/watertaxi-actie/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl