Brons voor Rick Sonnema in Polen

Foto: Leo Sonnema
4 oktober 2022, 20:31
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Na de wedstrijden in Turkije en Hongarije stond zondag 2 oktober voor karateka Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg, voor de derde week op rij, een groot internationaal toernooi op het programma. Dit keer in het Poolse Bielsko-Biala.

In een groot en internationaal deelnemersveld wist Rick het brons te winnen. Zowel de eerste als de tweede voorronde wist Sonnema overtuigend door te komen met een score van 23.26 en een mooie score van 25.0. In de halve finale zaten de deelnemers dicht op elkaar. Rick zijn score van 23.8 was helaas niet voldoende voor een finaleplaats, maar wel voor het gevecht om het brons.

In een spannende bronzen finalewedstrijd wist Sonnema de winst naar zich toe te trekken met 24.52 als score. Wederom een internationale medaille op een meetmoment voor de EK/WK voor de karateka uit Wijk en Aalburg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl