Dutch Food Week bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena

Foto: Marije Bleijlevens
4 oktober 2022, 20:41
Verlopen

WOUDRICHEM - Van 8 tot 15 oktober is de Dutch Food Week. In deze week krijgt u bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena een kijkje in de keuken van HAK en kunt u aanschuiven bij de Smaak van Cultuur.

Op dinsdagavond 11 oktober krijgt u een kijkje in de keuken van HAK. Al sinds 1925 handelt HAK in aardappels en groentes vanuit Land van Heusden en Altena. Op deze avond vertellen ze over hun nieuwste producten, hoe ze omgaan met duurzaamheid en geven ze antwoord op alle vragen.

Schuif op vrijdag 14 oktober bij de Smaak van Cultuur. Tijdens deze lunch proeft u gerechten uit verschillende culturen. Wanneer u mee komt lunchen, neemt u iets te eten of drinken mee. Uit uw eigen cultuur en misschien wel uit uw eigen keuken. Naast dat u nieuwe culturen gaat proeven leert u ze ook kennen door met elkaar in gesprek te gaan. Wilt u bij één van de activiteiten van de Dutch Food Week van de Bibliotheek CultuurPuntAltena zijn? Meld u aan op bibliotheekaltena.nl/agenda.  

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl