ZVDO’74 is drie punten rijker

Foto: Archief
4 oktober 2022, 20:46
Verlopen

ANDEL - Op de eerste van oktober hebben de Andelse heren van ZVDO'74 hun wedstrijd tegen Thalassa gespeeld. Gesteund door internationaal publiek snelde de heren zich in het water in Helmond.

Jelle Sterkenburg en Emiel Goedel opende de score voor ZVDO’74. Thalassa wist ook twee keer te scoren. De tweede periode werd met 4-3 achter beëindigd. Het spel werd meer en meer fysiek. De tweede helft werd ZVDO’74 een bloedneus rijker en Thalassa een man armer. Een speler van de thuisploeg kreeg een rode kaart.

Het publiek zocht verbaal contact met elkaar. Dit leidde ertoe dat de scheidsrechter het publiek weg heeft gestuurd, wat mogelijk is bij waterpolo. In een rustigere atmosfeer lieten de heren uit Andel zien dat ze konden scoren. Uiteindelijk werd het 9-11 in het voordeel van ZVDO’74.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl