Brucified in ’t Uivernest in Hank

Foto: Tinus de Bruijn
8 oktober 2022, 06:00
Verlopen

HANK - Op zaterdag 15 oktober is er in 't Uivernest in Hank weer een groot concert te zien. Brucified featuring Andy Marcelissen treedt op. Zij geven een eerbetoon aan Bruce Springsteen en The E Street Band.

Brucified eindigde afgelopen winter op de derde plaats in het SBS 6 programma Battle of the Tribute Bands. In de finale moest zij Queen en Billy Joel voor laten gaan. Zij verdiende hiermee een optreden in het uitverkochte Ziggo Dome. De bekende conferencier eb tonprater Andy Marcelissen is een superfan van the Boss. Op luchtige wijze presenteert hij op deze avond een aantal anekdotes over Bruce.

Een van de tien leden van de band is Jan de Wijs, oorspronkelijk afkomstig uit Raamsdonk. De band brengt 15 oktober een grote show, vol lichteffecten en speelt alle bekende nummers, zoals Dancing in the Dark, The River, Born in the USA, Born to Run en nog veel meer. Tickets zijn te verkrijgen bij ’t Uivernest. De zaal gaat open om 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl