Agenten treffen 100 kilo vuurwerk aan in Werkendamse woning

Foto: Archief
9 oktober 2022, 16:15
Verlopen

WERKENDAM - Agenten hebben afgelopen zaterdag tijdens een huiszoeking ruim 100 kilo vuurwerk aangetroffen in een woning met twee jonge kinderen in Werkendam.

Na een anonieme tip dat er zwaar illegaal vuurwerk opgeslagen zou liggen, troffen agenten in zowel de woonkamer als in een slaapkamer dozen vol vuurwerk aan. Omdat de woning middenin een woonwijk staat en er een gezin met twee kleine kinderen woont, vormde deze opslag een direct gevaar voor de omgeving.

In de dozen vond de politie 75 kilo vuurwerk van de zwaarste categorie en 28 kilo van een iets lichtere categorie. De bewoners, van 51 en 45 jaar, krijgen een proces-verbaal. Het vuurwerk is in beslag genomen en wordt vernietigd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl