Natuurspeurtocht Woudrichem in de herfstvakantie

Foto: Facebook Natuurspeurtocht
9 oktober 2022, 13:20
Verlopen

WOUDRICHEM - Nu de herfst in aantocht is kan je weer meedoen aan de Natuurspeurtocht Rondje Woerkum.

Natuurspeurtocht Rondje Woerkum staat voor een middag vakantieplezier buiten voor het hele gezin in de prachtige vestingstad Woudrichem. Op vrijdag 28 en zondag 30 oktober vind je op de vestingwallen in Woudrichem weer te gekke opdrachten om samen met je (groot)ouders, broers en zussen te doen. Het wordt een middag puzzelen, speuren, maken en ontdekken.

Ben je tussen 4 en 10 jaar, kom dan tussen 12.00 en 16.00 uur naar de Sonnehoeck aan de Rijkswal 34 in de vesting. Neem een goed humeur mee en 5 euro borg voor de geleende tas met materialen. Een vrijwillige bijdrage na afloop voor nieuwe opdrachten de volgende keer wordt op prijs gesteld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl