Pianoduo Marten en Marte spelen in Het Sleeuwijks Kerkje

Foto: Ruben Tekelenburg en Marte Gerritsma
9 oktober 2022, 16:02
Verlopen

SLEEUWIJK - Op vrijdag 28 oktober zal het piano-duo Marten en Marte, bestaande uit Ruben Tekelenburg en Marte Gerritsma, een concert verzorgen in Het Sleeuwijks Kerkje. Vier gepassioneerde handen op één piano, dat belooft een boeiende avond te worden.

Op het programma staan werken van Mozart (pianosonate KV 381), Rachmaninov (6 morceaux opus 11), Ravel (ma mère l’oye) en Liszt (Hongaarse rhapsodie no 2). De combinatie van toegankelijke stukken uit verschillende tijden, ieder met een heel eigen sfeer maakt dit concert ook zeer geschikt voor luisteraars die minder ervaring hebben met klassieke muziek

Het concert begint om 20.15 uur. Meer informatie vindt u op https://www.sleeuwijkskerkje.nl waar u ook kaarten kunt kopen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl