Rijkswaterstaat pleegt onderhoud aan A27 tussen Sleeuwijk en knooppunt Gorinchem

Foto: Archief
9 oktober 2022, 16:17
Verlopen

REGIO - Rijkswaterstaat pleegt komende week onderhoudswerkzaamheden aan de A27 tussen Sleeuwijk en knooppunt Gorinchem.

Dit heeft consequenties voor de openstelling. De weg is in noordelijke richting afgesloten tussen afrit Werkendam en het knooppunt Gorinchem in de nacht van dinsdag 11 oktober 22.00 uur tot woensdag 12 oktober 5.00 uur . Dan is ook de afrit Industriegebied Avelingen afgesloten, evenals de toerit naar Industriegebied Avelingen.

Ook de verbindingsweg naar de A15 richting Nijmegen is afgesloten. De verbindingsweg naar de A15 richting Rotterdam is eveneens dicht. In een omleiding is voorzien via de A59-A2-A15, A59-A16-A15 en via het onderliggend wegennet.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl