Verkoopdag in Genderen op 15 oktober

Foto: Archief
9 oktober 2022, 13:25
Verlopen

GENDEREN - Heeft u zin in een gezellig uitje? Bezoek dan de verkoopdag in Genderen op 15 oktober.

Elkaar ontmoeten onder het genot van wat drinken en versgebakken appeltaart, lunchen met eigengemaakte soep, frietje of een slaatje? Rondsnuffelen op zoek naar een boek, zelfgebreide sokken, handgemaakte kaarten, een snuisterijtje? Uzelf vermaken met verschillende raadspelletjes? De kinderen verrassen met het envelop trekken of snoep scheppen?

Het is allemaal mogelijk op zaterdag 15 oktober tussen 10.00 en 14.30 uur in Genderen. U bent welkom bij het kerkgebouw De Regenboog aan de Kerkstraat 29 in Genderen. De organisatie is in handen van de dames van dameskring Esther.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl