Mooie opkomst bazaar Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Bert Noorloos
11 oktober 2022, 09:34
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Vrijdag 7 oktober vond bij Maaswaarden ouderenzorg op locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg de jaarlijkse bazaar/draaiavond plaats. Om 14.30 uur kond de organisatie de eerste bezoekers verwelkomen.

In het atrium stonden diverse kramen opgesteld. Kramen met o.a. bloemen, boeken, handwerkartikelen en kaarten. Verder kon men inschrijven voor de boodschappenmand, ringgooien of ballengooien. In het restaurant was het gezellig genieten en konden de bezoekers zich te goed doen aan koffie en thee met iets lekkers, friet en andere versnaperingen. Het rad van avontuur met het plaatsnamenspel deed ook goede zaken. Rond 20.45 uur kwam de notaris uit Heusden voor de trekking van de grote verloting.

De opbrengst was ongeveer € 5.000, een geweldig bedrag dat ten goede komt aan extra activiteiten en middelen voor de bewoners. Dat betekent dat veel leuke dingen die er op jaarbasis worden gedaan van het geld van o.a. de bazaar, worden bekostigd. De vele prijzen die er waren tijdens de bazaar werden veelal verkregen van de plaatselijke middenstand uit Wijk en Aalburg en omringende dorpen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl