Ook dit jaar weer heerlijke speculaasverkoop in Nieuwendijk

Foto: Aangeleverd
12 oktober 2022, 16:59
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op vrijdag 28 oktober komen de vrijwilligers van Stichting Sinterklaas Intocht Nieuwendijk weer langs de deur om speculaas te verkopen. De speculaas komt men verkopen om de gezellige sinterklaas intocht weer mogelijk te maken in Nieuwendijk.

Van de opbrengst worden de sinterklaas-intocht en het feestje in Tavenu bekostigd. Dit jaar wordt de speculaas gemaakt door de medewerkers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking van bakkerij Syn in Zoet. De speculaas kost 3,50 per pakje. Wilt u zeker zijn van deze heerlijke speculaas? Vooraf bestellen is mogelijk. Maak dan 3,50 per pakje over op rekeningnummer NL62RBRB0200640410 t.n.v. Stichting Sint Nicolaas Intocht Nieuwendijk ovv van uw adres. De speculaas wordt dan op 28 of 29 oktober thuisbezorgd.

Meer informatie kunt u vinden op www.facebook.com/Stichting-Sint-Nicolaas-Intocht-Nieuwendijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl