Veel klachten van bewoners voormalig gemeentehuis Werkendam

Foto: Archief
12 oktober 2022, 17:40
Verlopen

WERKENDAM - Het voormalige gemeentehuis in Werkendam is na het ontstaan van de gemeente Altena door de gemeente verkocht en door Van der Huizen Vastgoedbeheer omgebouwd tot appartementengebouw met 36 appartementen, 2 studio’s en 2 lofts. Bewoners klagen over diverse problemen met het pand.

Sinds de oplevering, medio november 2021, is er een flinke lijst ontstaan met gebreken waar de bewoners dagelijks last van hebben. Zo zou er nog steeds bouwafval aanwezig zijn, werkt het ventilatiesysteem niet of nauwelijks, werden onverhoopt alle brandslangen en brandblussers weggehaald en kon er bij een internetstoring niemand bereikt worden om met een oplossing te komen.

Naar aanleiding van het naar buiten komen van deze gebreken heeft inmiddels het vastgoedbedrijf per brief aan de bewoners laten weten beterschap te beloven. In de brief worden excuses gemaakt en erkend dat er onvoldoende adequaat gereageerd is op bewonersvragen waardoor vragen en verzoeken te lang zijn blijven liggen. Ook komt een plan van aanpak om zaken af te handelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl