Word een ZwemSter bij de Biesboschzwemmers

Foto: Aangeleverd
12 oktober 2022, 17:24
Verlopen

WERKENDAM - Zwemmen is een super gezellige en gezonde sport vol actie! Je kunt dit bij de Biesboschzwemmers op elk niveau doen. Puur voor de lol of heel fanatiek!

Zit je op de basisschool en heb je net je zwemdiploma gehaald? Kom dan bij de Biesboschzwemmers om nog beter te leren zwemmen. In het zwembad AquaAltena in Andel staan elke zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur goed opgeleide trainers voor je klaar om jou spelenderwijs beter te leren zwemmen. Om het nog leuker te maken gaan de trainers dit jaar aan de slag met het Sterrenplan van de KNZB. Het Sterrenplan is ontwikkeld om kinderen kennis te laten maken met de zwemsport en het sluit volledig aan op wat er geleerd is tijdens de lessen van het zwemdiploma. Ook als je wat langer je zwemdiploma hebt gehaald dan ben je van harte welkom om mee te trainen.

Hoe werkt het? Het jaar is ingedeeld in vier modules van 8 weken. Na 8 weken zwemmen kun je een diploma en een sticker verdienen voor de module waar je aan hebt gewerkt. Denk hierbij aan een wedstrijdstart vanaf het startblok en het leren van een mooie zeemeermin-beenslag. Deze stickers verzamel je op een gave poster voor op je kamer. Zo houd je je eigen ontwikkeling goed in de gaten en zie je hoe vaardig je al bent in het water. Er is op 1 oktober gestart, maar je kunt zeker op elk moment aansluiten. Wil je mee trainen met dit Sterrenplan? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar secretariaat@b-b-z.nl. Je mag sowieso 4 keer gratis meetrainen voordat je lid wordt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl