Minioren Biesboschzwemmers behalen ruime medailleoogst

Foto: Archief
14 oktober 2022, 08:34
Verlopen

WERKENDAM - Op 8 oktober hadden de Biesboschzwemmers een minioren- en limietwedstrijd in Andel. Aan de miniorenwedstrijd deden vijftien zwemmers mee en bij de limietwedstrijd stond de teller stil na negen zwemmers.

Het was een middag met verscheidene afstanden en zwemslagen, waarop de jonge zwemmers bij elkaar 23 medailles wisten te veroveren: 8 goud, 10 zilver en 5 brons. In de limietwedstrijd werden er 17 persoonlijke records gebroken en de minioren behaalden 22 records.

Naast de minioren zwommen er ook nog negen jeugdleden mee, die ook sterk op dreef waren met het verbreken van records. De volgende minioren- en limietwedstrijd is in december en tot die tijd nemen de Biesboschzwemmers nog deel aan diverse andere wedstrijden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl