Wedstrijd gestaakt na ernstige blessure speler V.V. Almkerk

Foto: redactie
15 oktober 2022, 20:42
Verlopen

ALMKERK - De wedstrijd tussen Almkerk en DTS’35 uit Ede is in de eerste helft gestaakt. Een speler van de thuisclub Almkerk kwam in een kopduel hard terecht waarna hij het bewustzijn verloor.

Voor het ongeval werd de traumahelikopter opgeroepen, deze kwam niet ter plaatse op het sportveld. De ambulance en trauma hebben een rendez vous ter hoogte van Werkendam gehouden. Dat wil zeggen dat het traumateam en de ambulance een plaats afspreken waar de helikopter kan landen een de trauma-arts zich aan kan sluiten bij de ambulance of de patiënt verder vervoerd kan worden door de helikopter

De voetbalclub laat weten: “Toon is naar het UMC in Utrecht gebracht. Hij wordt daar op dit moment onderzocht. Op dit moment is nog niet duidelijk wat precieze gevolgen zijn. Wel is duidelijk dat de situatie ernstig is. Wij wensen familie, vrienden, teamgenoten en bekenden veel kracht toe en hopen allemaal snel positief nieuws te krijgen.” Op het moment van de staking stond het 1-1. Beluister hieronder het radiofragment tijdens A-FM Weekendsport.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl