Eredivisie volleybaldames van start

Foto: Archief
17 oktober 2022, 19:21
Verlopen

WERKENDAM - Nu het wereldkampioenschap volleybal voor vrouwen is afgelopen, gaat de Eredivisie voor dames weer van start. Voor Team Voltena Dames 1 betekent dit dat zij op zaterdag 22 oktober de eerste thuiswedstrijd spelen. Om 19.00 uur nemen zij het op tegen Arbo Rotterdam/Fast Dames 1 in sporthal De Crosser.

Voor leden is de toegang gratis, niet-leden betalen € 2,00. Hiervoor ontvangt u ook een gratis lot. Op deze dag is toegang ook gratis voor opa’s en oma’s van leden en niet-leden. Voor mensen die zich aanmelden bij Hannah via telefoonnummer 06-8146860 worden er speciale plaatsen gereserveerd langs het veld. Vanaf 18.00 uur worden zij ontvangen met koffie en wat lekkers.

Kinderen uit Werkendam krijgen deze week kleurplaten uitgedeeld op scholen en in supermarkten. Bij inlevering van deze kleurplaten zijn er mooie prijzen te winnen en krijgen de kinderen ook gratis toegang tot de wedstrijd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl