Laatste kaarten voor Theaterhoppen

Foto: Archief
17 oktober 2022, 19:26
Verlopen

WOUDRICHEM - Theaterhoppen is een Huiskamertheaterfestival dat jaarlijks in de vesting van Woudrichem plaatsvindt in het eerste weekend van november. Dit jaar is dat dus 5 en 6 november, mits corona geen roet in het eten gooit.

Voor theaterliefhebbers is theaterhoppen een gevarieerd, gezellig uitje en voor nieuwsgierige nieuwelingen is het een laagdrempelige manier om kennis te maken met theater. Lopend door de Woerkumse vesting bezoeken zogenoemde ‘Hoppers’ in groepen van 25 drie of vier korte voorstellingen op één avond of middag. In huiskamers en bijzondere locaties worden verschillende genres vertoond op aanraakafstand. Ook dit jaar is er keuze uit een gevarieerd programma met artiesten uit het hele land.

Er zijn nog kaarten voor zaterdagmiddag 5 november. Zaterdagavond 5 november en zondagmiddag 6 november zijn inmiddels uitverkocht. Het gehele programma en meer informatie is te vinden op www.theaterhoppen.nl, waar ook kaarten te bestellen zijn. De ontvangst is bij lunchroom Gewoon Ploon, Hoogstraat 19A om respectievelijk 13.00 uur en 19.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl