ZVDO’74 worstelt zich naar de top

Foto: Archief
17 oktober 2022, 19:19
Verlopen

ANDEL - Zaterdag zijn de heren van ZVDO'74 uit Andel naar Roermond gegaan om een wedstrijd te spelen waar ze belangrijke punten konden pakken.

Met trouw publiek begon de strijd tegen RZ. Deze staan tweede in de competitie. Voor ZVDO’74, welke zesde staan, een hele opgave. De eerste periode werd er slechts twee keer gescoord en bleef het 1-1. De tweede periode gebeurde er meer. Links en rechts moesten speler aan de kant voor overtredingen en er werd meer gescoord. Gelukkig in het voordeel van de gastploeg. Het stond 3-5.

De derde periode werd er door beide ploegen hard gezwommen en aanvallen opgezet, maar resulteerde wederom in slechts twee doelpunten. De laatste periode werd het nog spannend, maar ZVDO’74 kon de voorstand uitbreiden naar 4-7. Drie punten kunnen bij ZVDO’74 bijgeschreven worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl