Met plezier sfeerproeven op het Altena College

Foto: Altena College
21 oktober 2022, 18:01
Verlopen

SLEEUWIJK - Het prachtige najaarsweer tijdens de Open Middag van het Altena College in Sleeuwijk op woensdag 19 oktober was een cadeautje. Maar helemaal overweldigend was het enthousiasme en de belangstelling van de bezoekers.

Voor Louise Bouman uit Dussen is het de negende keer dat ze een Open Middag of Open Dag van het Altena College bezoekt: “Ik vind het hier superleuk! Elke keer zijn er weer nieuwe dingen. Ik zit nu ook in groep 8 en ga dit schooljaar kiezen voor een middelbare school.” Net als Louise kwamen heel veel andere leerlingen van groep 7 en 8 sfeerproeven in de school.

Zo’n 200 leerlingen van het Altena College stonden met vrijwel het voltallige team klaar om de nieuwe lichting brugklassers rond te leiden en uit te leggen wat er op hun school allemaal te beleven valt. De Open Middag is onderdeel van een leuk en gevarieerd kennismakingsaanbod. De eerstvolgende activiteiten zijn de Altena Sneak Peeks (rondleidingen voor leerlingen van groep 8) en de informatieavonden voor ouders/verzorgers van groep 8 op 22 en 24 november.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl