Beloning van 250.000 euro voor gouden tip Germa van den Boom

Foto: peterrdevries.nl
22 oktober 2022, 16:27
Verlopen

NIEUWENDIJK - De Peter R. de Vries Foundation heeft een beloning van 250.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip in de vermissingzaak van Germa van den Boom.

Zij verdween in 1984 uit haar woonplaats Nieuwendijk. In één van de laatste interviews die Peter R. de Vries voor zijn overlijden in 2021 gaf, vertelde hij ook de verdwijning van Germa van den Boom heel graag te willen oplossen. De televisie-uitzending die hij in 2007 over haar verdwijning had gemaakt bracht veel teweeg, maar Germa werd helaas niet gevonden. Voor de politie en de familie is het duidelijk dat zich in het huis een drama moet hebben afgespeeld waar Germa het slachtoffer van is geworden. Nu, 38 jaar later, weet haar familie echter nog steeds niet waar Germa is en wat er met haar is gebeurd.

Meer informatie over Germa van den Boom en de exacte voorwaarden die zijn verbonden aan uitloving van de beloning zijn te vinden op de website www.peterrdevries.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl