Kerstworkshops bij Atelier Klaas en Tineke

Foto: atelierklaasentineke.nl
22 oktober 2022, 16:33
Verlopen

WOUDRICHEM - Op vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober is er een kerst open huis bij Atelier Klaas en Tineke in Woudrichem.

Dit open huis staat volledig in het teken van kerstworkshops die Klaas en Tineke voor de komende kerst zullen geven. Onder het genot van koffie of thee met iets lekkers kunt u zich weer volledig laten verrassen door nieuwe creaties in het atelier en aan de slag met goede ideeën om zelf iets decoratiefs voor de kerst te maken. Ook zijn er diverse ondernemers aanwezig met tassen, portemonnees en andere handgemaakte creaties.

U bent van harte welkom op vrijdag 28 oktober van 18.30 tot 21.30 uur en op zaterdag 29 oktober van 11.00 tot 16.00 uur aan de Postweide 34 in Woudrichem. Voor meer informatie bezoekt u de website www.atelierklaasentineke.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl