Inmiddels zo’n honderd tips binnen over verdwijning Germa van den Boom

Foto: Website Peter R. de Vries Foundation
26 oktober 2022, 09:46
Verlopen

NIEUWENDIJK - Zo’n honderd tips heeft de Peter R. de Vries Foundation inmiddels ontvangen over de verdwijning van Germa van den Boom uit Nieuwendijk.

Vorige week maakte de stichting bekend 250.000 euro uit te loven voor de gouden tip die naar de vindplaats van Germa leidt. De 19-jarige Van den Boom verdween in de nacht van 28 op 29 juli 1984 uit haar ouderlijk huis in Nieuwendijk. Ze was dat weekend voor het eerst alleen thuis. Haar ouders en jongere broer waren toen bij familie.

Omdat er na haar verdwijning bloedsporen in het huis werden gevonden, ging de politie uit van een misdrijf, maar de oplossing daarvan bleef tot nu toe uit. De tips die nu binnenkomen worden eerst door de Peter R. de Vries Foundation en gaan daarna door naar het coldcaseteam van de politie. Nog tot 20 april volgend jaar kunnen tips over de verdwijning van Germa worden doorgegeven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl