Man aangehouden op verdenking van brandstichting in Genderen

Foto: Archief
26 oktober 2022, 09:51
Verlopen

GENDEREN - Een 29-jarige man is aangehouden op verdenking van brandstichting bij een pand in Genderen. De brand brak zondag kort na de middag uit.

Omdat omstanders het vuur wisten te blussen, was de brand snel onder controle. Toch rukte de brandweer met groot materieel uit omdat het pand aan het Lange Pad in het buitengebied ligt. De 29-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats was op het moment dat het vuur uitbrak in de buurt.

Getuigen zagen hem weglopen en waarschuwden de politie die de man aanhield. Volgens een woordvoerder moet de verdachte zich waarschijnlijk voor de rechter gaan verantwoorden, al is het onderzoek nog niet afgerond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl