Team Voltena Dames 1 wint eerste competitiewedstrijd

Foto: Jesse van Weeda Media
26 oktober 2022, 09:04
Verlopen

WERKENDAM - Als gevolg van het Wereldkampioenschap volleybal voor dames, dat in Nederland en Polen werd gespeeld, duurde het even voordat de competitie kon beginnen.

Op zaterdag 22 oktober was het zover, Team Voltena Dames 1 mocht aantreden tegen Arbo Rotterdam/Fast Dames 1. Het werd een meeslepende wedstrijd, aantrekkelijk om te zien en tot het laatste moment spannend. De eerste set ging met 25-27 met een nipt verschil naar de dames van Fast. Ook de tweede set begon stroef voor de Werkendamsen, met een 5-9 achterstand. De speelsters kwamen echter steeds beter in hun spel. Het team begon te swingen en de tweede set werd uiteindelijk met 25-18 gewonnen.

De derde set werd de ingezette lijn doorgetrokken met een 25-15 tot gevolg. In de vierde set ging het lang gelijk op, maar na een 13-13 gelijke stand wisten de Voltena dames het verschil te maken, en gingen via 16-13 naar een mooie 25-20 overwinning. 3-1 in sets dus. Komende vrijdag 28 oktober speelt Team Voltena Dames 1 weer in De Crosser, om 20.00 uur is dan Peelpush Dames 1 te gast. Iedereen is welkom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl