Automobilist rijdt tegen boom op N283

Foto: Archief
28 oktober 2022, 11:23
Verlopen

GENDEREN - Een automobilist is vrijdagochtend rond 06.55 uur tegen een boom gereden op de N283 tussen Genderen en Wijk en Aalburg.

De automobilist kwam vanuit de richting van Genderen en reed naar Wijk en Aalburg. Door een onbekende reden is de automobilist de macht over het stuur verloren en over de andere rijbaan in de berm terechtgekomen. Hier kwam de auto tegen een boom tot stilstand.

De brandweer van Genderen schoot te hulp. Ook de ambulance kwam ter plaatse en heeft de automobilist nagekeken, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De schade van het ongeval is groot. De auto kan als verloren worden beschouwd, evenals de boom die is afgebroken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl