Samen bouwen aan een sterke sociale en verbonden samenleving

Foto: Archief
2 november 2022, 11:39
Verlopen

NIEUWENDIJK - Maandagavond 7 november gaat de gemeente Altena in gesprek met de dorpsraden. Wethouder Wendy van Ooijen opent de bijeenkomst.

Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks gesprekken met maatschappelijke organisaties, inwoners, ondernemers en professionals om tot een ‘Maatschappelijke agenda’ te komen. Waar inwoners meedoen, gezond zijn en zich thuis voelen. Volgens wethouder Wendy van Ooijen weten de dorpsraden wat er in de kernen speelt. Zij zetten zich in om de algemene belangen van de inwoners in hun kern te behartigen.

De gemeente Altena ziet de dorpsraden als betrokken gesprekspartner en klankbord voor de inwoners in de eigen kern. Op de website aandeslag.gemeentealtena.nl kunt u zich aanmelden en meer informatie vinden over alle bijeenkomsten. De bijeenkomst van komende maandag start op 19.00 uur in de Tavenu in Nieuwendijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl