Neem deel aan de workshop ‘Vind meer balans’

Foto: freeimages.com
6 november 2022, 13:49
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Altijd druk? Vind meer balans in 5 simpele stappen door deel te nemen aan deze workshop op woensdag 16 november.

Bent u altijd druk? Vraagt u uzelf dagelijks af hoe u al die ballen in de lucht moet houden? Weet u niet waar u moet beginnen? Geen nood, ook u kunt uw hoofd leegmaken en uw taken succesvol oppakken. Tijdens deze workshop brengt u al uw taken in beeld. U ontdekt hoe u hierin prioriteiten kunt stellen en hoe u grote, onoverzichtelijke taken wel tot een goed einde brengt. Via informatie, oefeningen en vraag- en antwoordrondjes ontvangt u tips en trucs die nodig zijn om uw taken op te pakken. Daarnaast ontvangt u een naslagwerk boordevol tips en adviezen om thuis nog eens op uw gemak na te lezen.

Aanmelden kan via de website www.bibliotheekaltena.nl. De toegang voor de avond kost € 10,- voor leden en € 12,50 voor niet-leden van de Bibliotheek. De avond start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De locatie is de Bibliotheek Vestiging te Wijk en Aalburg aan de Perzikstraat 7b.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl