Neem deel aan het Schrijverscafé

Foto: bibliotheekaltena.nl
6 november 2022, 13:38
Verlopen

WOUDRICHEM - Het schrijverscafé is een plek om mensen te ontmoeten met dezelfde passie: schrijven. Of u nu fantasy, non-fictie of een kinderboek aan het schrijven bent, u bent van harte welkom!

In het schrijverscafé van dinsdag 15 november wordt het deze keer anders aangepakt. Neem een zelf geschreven verhaal mee naar deze avond. Dat mag een stukje zijn van een boek of verhaal dat u aan het schrijven bent. Heeft u nog geen verhaal? Geen probleem! Laat u inspireren door het thema ‘Sinterklaas’. Hoe beleefde u als kind Sinterklaas? En hoe beleeft u het nu? U kunt zowel fictie als non-fictie schrijven. Neem een zelfgeschreven verhaal mee van maximaal 1000 woorden.

Tijdens het schrijverscafé gaat u in duo’s elkaars verhalen lezen en elkaar feedback geven. Enthousiast geworden? Aanmelden kan via de website www.bibliotheekaltena.nl. De toegang voor de avond is gratis. De avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl