Gelijke eindstand tussen ZVDO’74 en De Rog

Foto: Archief
7 november 2022, 16:22
Verlopen

ANDEL - Vrijdag zijn de heren uit Andel een oude bekende tegengekomen in het strijdwater. De Rog uit Weert zou ZVDO’74 ontvangen.

De ploeg komt van een klasse hoger, maar zijn gedegradeerd. De Rog liet snel zien dat het een ervaren ploeg was en zette de stand op 2-1 in de eerste periode. Het aftasten van elkaar draaide al snel om naar het opzoeken van de tegenstander. Het spel werd meer fysiek en de scheidsrechters stuurde zonder pardon de spelers naar de kant. De eerste helft werd afgesloten met 5-3 voor De Rog.

ZVDO’74 was niet van plan om de punten in Weert te laten liggen. Het klom naar 5-5 gelijke stand. De vierde periode ontstonden er nog spannende momenten, maar het lot en niet goed afgeronde aanvallen liet de stand op 9-9 staan. De punten zijn dus verdeeld. Een revanche is waar beide ploegen nog naar uit kunnen kijken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl