Andel in actie voor Voedselbank Altena

Foto: Archief
8 november 2022, 20:02
Verlopen

ANDEL - Door gestegen energieprijzen en steeds duurdere boodschappen worden steeds meer gezinnen afhankelijk van een wekelijks voedselbankpakket. Met de winter in aantocht lijkt het erop dat het soms kiezen wordt tussen óf verwarming óf eten in huis.

Daarom organiseren de drie Andelse kerken de enveloppenactie “BROODNODIG”. In een huis-aan-huisbrief wordt opgeroepen de actie te ondersteunen met een gift. De bijdrage kan in de envelop worden ingeleverd bij de drie kerkgebouwen of enkele andere locaties in Andel, zoals de SPAR, Drogisterij Verbeek, Knip-Inn en Woord en Daad. Giften kunnen ook worden overgemaakt op rekeningnummer NL22 RABO 0341 5174 53 ten name van de Diaconie Gereformeerde Kerk Andel onder vermelding van Voedselbank Altena.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.devoorhofandel.nl, hervormdandel.nl, koningshof-andel.nl of hun Facebook-pagina’s. De actie loopt van maandag 14 november tot en met woensdag 23 november.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl