Jongerenraad Going4Altena zoekt leden

Foto: Gemeente Altena
8 november 2022, 20:00
Verlopen

ALTENA - Ben jij tussen de 13 en 24 jaar en wil je meedenken over belangrijke zaken voor jongeren in Altena?

Vind je het leuk om jouw mening te geven over lokale thema’s? Dan pas jij perfect bij de Jongerenraad Going4Altena. De gemeente Altena zoekt nieuwe leden die de groep komt versterken. Er wordt maandelijks vergaderd. De voortgang van de projecten worden dan besproken. In de afgelopen periode waren dit: Verbetering van het openbaar vervoer en faciliteiten voor jongeren in de verschillende leeftijden.

Als jij een goed idee hebt dan mag je die altijd aandragen. Lijkt het jou wel wat om bezig te zijn met veel verschillende onderwerpen die voor jongeren belangrijk zijn? Neem dan eens een kijkje op de Facebook- en Instagram-pagina of website. Op www.jongerenraadgoing4altena.nl vind je meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl