OV Bruine Kilhaven: ‘Pand Vierlinghstraat voldoet niet’

Foto: Sander van Strien
8 november 2022, 20:08
Verlopen

WERKENDAM - Ondernemersvereniging Bruine Kilhaven blijft van mening dat het pand dat gemeente Altena wil inzetten voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen en statushouders, niet voldoet.

Het pand aan de Vierlinghstraat 17 in Werkendam wordt al enige tijd verbouwd en dat is tegen het zere been van de ondernemers op het bedrijventerrein. Men maakt zich onder andere zorgen over de mogelijke overlast, verkeersveiligheid en de gevolgen voor het keurmerk dat het bedrijventerrein nu heeft.

De Ondernemersvereniging zou graag een constructief overleg met de gemeente willen en heeft ook een voorstel gedaan voor een alternatieve opvanglocatie aan de Lange Wiep in Werkendam. Dat alternatief is bij de gemeente nog niet bekend, maar volgens een woordvoeder blijft opvang naar verwachting ook de komende periode hard nodig. Daarom zijn alle suggesties nog steeds welkom en worden deze serieus bekeken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl