Samen bouwen aan een sterke, sociale en verbonden samenleving

Foto: Archief
8 november 2022, 19:57
Verlopen

UITWIJK - Donderdagavond 17 november gaat de gemeente Altena in gesprek met de kerken. Wethouder Anneloes van Hunnik opent de bijeenkomst.

Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks gesprekken met maatschappelijke organisaties, inwoners, ondernemers en professionals om tot een ‘Maatschappelijke agenda’ te komen. Waar inwoners meedoen, gezond zijn en zich thuis voelen. Wethouder Anneloes van Hunnik: “De kerken zorgen voor verbinding en een thuis voor veel inwoners in onze gemeente. Daarom zijn zij een belangrijke gesprekspartner voor de gemeente.”

Op de website aandeslag.gemeentealtena.nl/nl-NL/projects/mag-bijeenkomsten kunt u zich aanmelden en meer informatie vinden over alle bijeenkomsten. U bent welkom op donderdagavond 17 november van 19.00 tot 21.00 uur in De Hoogt aan het Hoefpad 2 in Uitwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl