Geslaagde editie van ‘Heel Maaswaarden Bakt 2023’

Foto: Aangeleverd
11 november 2022, 17:10
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op woensdag 9 november organiseerde Maaswaarden ouderenzorg, locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg, voor de derde keer 'Heel Maaswaarden Bakt'.

Onder leiding van juryvoorzitter bakker Gerard Hardeman uit Wijk en Aalburg werden een tiental taarten beoordeeld op onder andere smaak, creativiteit en vormgeving. Van appeltaart tot aardbeientaart en van bokkenpootjestaart tot marsepeintaart alles werd geproefd door de vakkundige jury.

Na rijp beraad werd de taart van Sigrid van Andel als lekkerste en mooiste gekozen. Zij mocht een leuk bakkerspakket in ontvangst nemen. Voor alle deelnemers was er een leuke attentie. Na de beoordeling door de jury mochten alle bewoners en verdere belangstellenden de baksels proeven ter afsluiting van dit mooie evenement.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl