Samen bouwen aan een sterke, sociale en verbonden samenleving

Foto: Archief gemeente Altena
11 november 2022, 17:20
Verlopen

MEEUWEN - Donderdagavond 24 november gaat de gemeente Altena in gesprek met professionals in het sociale domein. Wethouder Anneloes van Hunnik opent de werkconferentie.

Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks gesprekken met maatschappelijke organisaties, inwoners, ondernemers en professionals om tot een ‘Maatschappelijke agenda’ te komen. Waar inwoners meedoen, gezond zijn en zich thuis voelen. Wethouder Anneloes van Hunnik: “De gemeente kan het niet zonder bevlogen professionals die dagelijks voor onze inwoners klaar staan. Zij zorgen samen met onze inwoners voor een Altena waar het fijn wonen, leren en leven is. “

Op de website aandeslag.gemeentealtena.nl/nl-NL/projects/mag-bijeenkomsten kunt u zich aanmelden en meer informatie vinden over alle bijeenkomsten. Of neem contact op met projectleider Jung Im Koomans via j.koomans@gemeentealtena.nl of telefonisch via 0183 51 61 00. De bijeenkomst is van 16.30 tot 19.30 uur in Dorpshuis Meeuwen, Dorpsstraat 28 in Meeuwen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl