Sinterklaas komt aan in Andel

Foto: Pixabay
11 november 2022, 17:47
Verlopen

ANDEL - Op zaterdag 19 november komt Sinterklaas naar Andel. Op uitnodiging van Ondernemersvereniging de Linden, samen met een grote groep vrijwilligers van voetbalvereniging Sparta '30 die ervoor zorgen dat het een groot feest wordt.

Hij komt deze keer weer met de boot en zal om 14.00 uur bij de aanlegsteiger bij het strandje zijn. Na twee jaar verstek moet laten gaan wegens het coronavirus, heeft Sinterklaas beloofd om weer vanaf de Maas en een tocht door een deel van Andel te maken. Daar zal hij welkom worden geheten door wethouder van Ooijen-van Breugel van de gemeente Altena. Achter Sinterklaas zullen de kleinste kinderen in de Hank-o-motief mee kunnen rijden. 

Zo gaat men optocht naar de kantine van Sparta ’30 waar een groot pietenbal is en reikt de Sint de prijzen uit van de kleurwedstrijd. De kleurplaat wel meebrengen, want anders kan de jury onder leiding van de Sint de kleurplaat niet beoordelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl