Woerkumer Bier Gilde organiseert 5de proeverij

Foto: Aangeleverd
11 november 2022, 18:29
Verlopen

WOUDRICHEM - Iedere derde donderdag van de maand organiseert het Woerkumer Biergilde een speciaal bier proeverij. Het gilde bestaat uit echte bierliefhebbers en heeft geen winstoogmerk.

Het biergilde richt zich ook op bierliefhebbers die graag kennis over bier wil vergaren, die kennis willen delen en die vooral samen willen proeven en genieten. Op 17 november komen Bjorn en Robbert van Brouwerij Broeder Liefde of kortweg ‘BBL’ uit Etten-Leur naar de vesting van Woudrichem. ‘Craftbeer form Brothers from different Mothers’ is hun motto. De intentie van brouwers Bjorn en Robbert is de klassieke biersmaken te mixen met experimentele smaken van buitenaf. De locatie is Het Arsenaal aan de Kerkstraat 41 in Woudrichem.

De proeverij bestaat uit 5 proef glazen, uitgebreide proefnotitie-formulier en is inclusief bittergarnituur. De kosten zijn € 18,50 per persoon en men kan zich opgeven via info@woerkumerbiergilde.nl. Nadere informatie is te verkrijgen Ronald van den Ende via 06 – 53 20 60 99. De aanvang is om 20.00 uur en de proeverij duurt tot omstreeks 22.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl