Inwoners van Dussen hebben een onrustige week achter de rug

Foto: Archief
16 november 2022, 17:13
Verlopen

DUSSEN - Dussen heeft een aantal onrustige dagen achter de rug.

De politie kreeg afgelopen week de melding dat twee jongens een metalen hoekpaal uit de grond hadden getrokken bij de Molenkade en die op het wegdek legden. De paal werd door voorbijgangers aan de kant geschoven, maar even later lag hij weer op de weg. Zeker één automobilist kon het metalen gevaarte in het donker maar net ontwijken. Voor zover de politie weet, zijn er geen ongelukken gebeurd.

Ook werden diverse meldingen gedaan van vuurwerkoverlast in de dorpskern. De vuurwerkafstekers lieten aardig wat rommel achter in de dorpskern. Ook werden kleine vernielingen aangericht in de tuinen van bewoners. Op social media maken veel Dussenaren duidelijk dat zij de overlast van gillende en vuurwerk afstekende jongeren in de avonduren aardig beu zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl