Oerlemans Plastics organiseert zesde Goede Doelen Actie

Foto: Archief
16 november 2022, 16:55
Verlopen

GENDEREN/GIESSEN - Dit jaar organiseert Oerlemans Plastics voor de zesde keer de regionale Goede Doelen Actie. Als een van de grootste werkgevers in Altena vindt de verpakkingsproducent het belangrijk om lokale initiatieven te steunen die bijdragen aan een goed functionerende maatschappij.

Oerlemans Plastics stelt in totaal € 5000,- ter beschikking voor de actie. Dit prijzengeld wordt verdeeld over drie goede doelen, die respectievelijk € 2500,-, € 1500,- en € 1000,- binnenhalen. Alle medewerkers van de vestigingen in Genderen en Giessen kunnen over de ingestuurde goede doelen hun stem uitbrengen. Op basis van deze stemmen worden de prijzen verdeeld.

Weet u een goed doel in Altena dat financiële ondersteuning goed kan gebruiken? U kunt het goede doel met daarbij een motivatie indienen bij Carin van Herwijnen via cw@oerlemansplastics.nl. Inzenden kan tot uiterlijk 16 december 2022. Het initiatief mag de laatste drie jaar niet in de prijzen zijn gevallen bij eerdere edities van de Oerlemans Goede Doelen Actie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl