Ontmoet Sinterklaas in de Pepernotenfabriek in Woudrichem

Foto: Bibliotheek CultuurPunt Altena
16 november 2022, 16:33
Verlopen

WOUDRICHEM - Op woensdagmiddag 23 november opent Kinderopvang BuitenGewoon samen met Bibliotheek CultuurPuntAltena de Pepernotenfabriek op De Werf in Woudrichem.

Alle kinderen zijn welkom om samen met hun ouders, opa’s en oma’s de Pepernotenfabriek te bezoeken. Van 15.00 uur tot 17.00 uur is de fabriek geopend. In de Pepernotenfabriek bakken de kinderen pepernoten en speuren ze naar de verstopte cadeaus. Daarnaast steken ze hun handen uit de mouwen en gaan ook creatief aan de slag!

Uiteraard is Sinterklaas ook aanwezig in de Pepernotenfabriek. Hij moet tenslotte een oogje in het zeil houden. De Sint kijkt er naar uit om de kinderen te ontmoeten. Bezoekt u samen met uw (klein)kind, buurkinderen of neefjes of nichtjes de Pepernotenfabriek? Kijk op bibliotheekcultuurpuntaltena.op-shop.nl/pepernotenfabriek voor meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl